За нас

Добре дошли в ароматния свят на Fresh Air.

Fresh Air е специализиран сайт за ароматизатори, неутрализатори и специализирани продукти на Сканклийн ЕООД.

ScanClean развива своята дейност от 2002 г., утвърденa като един от най-големите и комплексни дистрибутори в областта на професионалните продукти за почистване и хигиена. Най-показателната оценка за нашия професионализъм, е че през 2015 г. Сканклийн бе избрана за пълноправен член на INPACS – най-големият дистрибутор в Европа на професионалните продукти за почистване и хигиена.Продуктовият каталог на INPACSвключва над 40 от  най-престижните марки в бранша, като Tork, Kimberly-Clark, Ecolab, Diversey, Tana, Buzil, Kiehl, Vermop, Vikan, 3M, Semperit, Unger и др. Продуктовото портфолио съдържа  решения за всички  професионални сфери  като ХоРеКа, производство на храни и напитки,машинно производство и химия,строителство, здравеопазване, културна  и образователна сфери, обществен живот, бизнес сгради и офиси, кино салони  итеатри, спортни съоръжения, търговски центрове и др.

INPACS е глобален доставчик на пълна гама почистващи, хигиенни и кетъринг продукти и консумативи. Създадена през 2004 г., тя бързо се е утвърдила като интернационалната дистрибуционна компания в тази сфера, с асортимент от над 14000 позиции. Към днешна дата групата има повече от 300 филиала в 42 държавина 4 континента. Консолидирания оборот на компанията за 2017 г. надхвърля 2.2 млрд. евро.

 

Untitled2

ScanClean предлага продукти за следните сектори:

 products1

products2

 

Продуктова гама на ScanClean

large_43

 

 

Преди присъединяването си към групата INPACS, ScanClean е популярна на своя пазар, най-вече като основният дистрибутор на престижната марка TORKПродуктите TORK принадлежат към семейството на шведския концерн Essity (SCA)(Zewa, Libresse,Libero)- световен лидер в  производството на санитарно-хигиенни  продукти. Предназначени са основно за хигиена и почистване на обществени места, в производствения сектор, в сферата на услугите и др. Продуктите с марката TORK са сертифицирани и одобрени от водещи контролни институции, което е видимо означено върху техните опаковки.

TORK е една от най-разпознаваемите марки, както в световен мащаб, така и на българския пазар. Присъствието й придава специфичната атмосфера на престиж, професионализъм и специално отношение към потребителя. ScanClean ще продължи да препоръчва Tork,като комплексно решение за почистване и хигиена.

 

Други професионални почистващи продукти на ScanClean :

 

Kimberly-Clark_thumb

 

Вторият водещ производител на професионални почистващи и хигиенни продукти в портфолиото на ScanClean. Също като Tork, Kimberly-Clark е една от най-популярните марки в световен мащаб и на българския пазар. Асортиментът включва широка гама почистващи средства, продукти за индустрия, предпазни средства и др.

Ecolab.svg

 

Глобален лидер в производството на продукти и технологии за почистване и хигиена. ScanCleanсе фокусира върху дистрибуцията на професионални препарати за почистване на санитарни помещения и кухни, производствени обекти, обекти в сферата на здравеопазването, както и препарати за миялни и перилни машини.

diversey-logo

 

 

Бранд, чиято история започва през далечната 1923 г. Към днешна дата е част от Sealed Air Corporation,  в дивизия Diversey Care. Подбраният от ScanClean асортимент включва препарати за почистване на кухни и санитарни помещения, универсални почистващи средства за повърхности, дезинфектанти и перилни препарати.

Untitled

 

Услугата на ScanClean

На основата на дългогодишният ни опит, проявата на уважение и професионална отговорност към нашите клиенти,  ScanCleanпредлага решения, които оптимизират качеството, стойността и времето за завършване на необходимите дейности. Професионалното развитие на фирмата ни се базира на осъзнатия  приоритет за постоянно и пряко обслужване на клиентите чрез предоставяне на правилния продукт за всяка конкретна употреба. Дългогодишното и успешно сътрудничество наScanCleanс ключови клиенти в цяла България са оценката за качеството на услугите, които фирмата предоставя, както  и за коректните търговски отношения, които поддържа.

bg

С балансираните си стокови наличности, които поддържа в базите си в София и страната, с развитата си транспортна логистика и професионализма на своите служители, ScanClean осигурява своевременно снабдяване и директна доставка на продуктите до своите клиенти.

sertf

Сканклийн  ЕООД е сертифицирана по ISO 9001:2015 за управление на качеството на обслужванетои по ISO 14001:2015за управление на околната среда. През 2018 г., Сканклийн получи сребърен статус от EcoVadis за анализ на корпоративната социална отговорност (КСО).Сканклийн ЕООД е член на Софийска Търговско-промишлена камара СТПК, на Българо-Скандинавската търговска камара BNCC,Български съюз по балнеология и СПА туризъм БУБСПА, Българската асоциация за почистване БАП, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация БХРА, както и на международната браншова организация ISSA.

За  обективната оценка  нуждите на клиента и за коректния анализ, необходим за избора на най-подходящия за клиента продукт, Сканклийн е разработила и следва Програма за обслужване на клиентите.

Програма на ScanClean за обслужване на клиентите:

а)   Анализ на нуждите на клиента.

Опитът ни от работата с многобройните ни клиенти, съчетан с подробния анализ на конкретните нужди и очаквания, гарантира, че нашата програма и предложения ще бъдат приложими към специални изисквания на клиента.

б)   Изпълнението на нашето Предложение за сътрудничество, което се базира на избора на най-подходящидозатори, инструменти  и консумативиза всяка отделна  дейност и според спецификатана помещенията и други условия, предполага продукти с изключително високо качество и същевременно с осъществим контрол над консумацията. 

в)   Наблюдение  на консумацията и компетентна намеса от наша страна с цел увеличаване на предимствата от употребата на продуктите наScanClean. Чрез програмите за обучение на отговорниците и на персонала, ние се грижим ежедневната употреба на продуктите на ScanCleanда предлагат желаната ефективност и удовлетворение, които трябва да се получават от висококачествените професионални системи.

            В ScanClean сме си поставили като първостепенна цел прякото и коректно обслужване на клиента. Действително сме горди, че сме близо до клиента и се грижим за удовлетворяване на неговите очаквания.

            Ако желаете повече информация за нашите продукти и услуги, не се колебайте да се свържете с нас. Нашият опитен и квалифициран персонал е готов да отговори незабавно и по същество на вашите нужди.

По-подробна информация за продуктите на фирма Сканклийн може да получите на сайт www.scanclean.bg